• BlimE

  BlimE-dans

  Sammen med elever fra hele landet, deltok vi på BlimE-dansen kl. 12 i dag. Gjennom dansen og teksten blir man minnet på å være venner og vise hverandre omsorg. Slagordet er «Si hei! Vær en venn! BlimE!».

 • Vannslange

  Brannvernuka

  I uke 38, brannvernuka, har vi hatt ekstra fokus på brannvern. I barnehagen har "Bjørnis" vært sentral og populær. Brannøvelse var en naturlig del av opplegget, og representanter fra brannstasjonen i Misvær kom på besøk med brannbilen. Både barnehagebarn og elever fikk se hva som er inn i bilen og prøve vannslangene. Stor stas, særlig for de minste. Takk til brannvesenet!

 • Samling

  Skoledag i Finnvali Naturcamp

  Tirsdag dro elever og ansatte til Finnvali Naturcamp for å ha skoledagen der. Det var lagt opp til mange ulike aktiviteter, og til tross for regn først på dagen, ble dette en flott skoledag i et annerledes og spennende "klasserom". Her er bilder som viser noen av aktivitetene.

 • Stafett

  Idrettsdag

  Torsdag 29.8. ble det arrangert idrettsdag. Elevene deltok i høyde, lengde, 60m, ballkast og frisbee før dagen ble avsluttet med stafett rundt fotballbanen. En flott dag med god innsats, noe også bildene viser.

 • Eventyr i kunst og håndverk

  Mellomtrinnet har arbeidet med eventyr og laget illustrasjoner i Paint. Resultatet vises her i photoshop. Se lenkene til høyre.

 • På sykkelverkstedet

  Samarbeid med Bopro

  Ungdomstrinnet samarbeider med Bopro

 • Alle på toppen!

  Tur til Lurfjelltind

  Mandag 26. august var ungdomsskolen på tur til Bodøs høyeste fjell, Lurfjelltind (1284 moh). Det ble en flott tur i et fantastisk vær. Alle elevene (og lærerne) nådde toppen. Her er bilder fra turen.

 • mellomtrinnet springer 60 meter

  Super innsats på friidrettsdagen

  Alle elevene var i full aktivitet hele dagen. Været var flott og stemningen på topp. Se bilder fra dagen!

 • voksne skal også BlimE!

  Foreldre skaper vennskap sammen!

  På foreldremøtet til 1.- 4. klasse hadde vi fokus på hvor viktig det er at foreldre snakker sammen og legger til rette for vennskap. Vi så på to videoer fra utdanningsdirektoratet om utestenging og mobbing. Deretter lagde alle foreldrene hvert sitt makramèarmbånd, inspirert av NRKs BlimE-kampanje.

Viser fra 11 til 19 av totalt 19 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole